21:10 Genel, Haberler, Öne Çıkanlar

2020 YILINDA ÖNE ÇIKAN SAATLER

Yazar

2020 çok zor bir yıl oldu. 2021’in herkes için daha iyi bir yıl olmasını dileriz. 2020’ye veda ederken, 2020’de tanıtılan en harika saatlerden bazılarını derledik.

Audemars Piguet Royal Oak Selfwinding Flying Tourbillon

Audemars Piguet Royal Oak, saat dünyasındaki en sembolik modellerden biridir. AP’nin Royal Oak modelinde ilk kez böyle bir mekanizma kullanması herkes için sürpriz oldu.

The Rolex Sky-Dweller 2020 On The Oysterflex Bracelet

Rolex modelleri arasında nispeten daha yeni bir model olan Sky-Dweller modeli ilk olarak 2012’de tanıtıldı fakat şu an en popüler Rolex modellerinden biri.

The Omega Speedmaster 321

Efsanevi OMEGA Speedmaster, altı Ay görevinin hepsinde rol oynayan dünyanın en ikonik saatlerinden biri. Bu paslanmaz çelik model herkesçe bilinen Kalibre 321 ile çalışıyor.

Chopard Alpine Eagle

Hem şık hem de spordan ilham alan yeni Alpine Eagle, 1980’de piyasaya sürülen ve Karl-Friedrich Scheufele tarafından tasarlanan St. Morits’in modern bir yorumu.

MB&F Legacy Machine Perpetual

Legacy Machine Perpetual ile MB&F ve bağımsız saat ustası Stephen McDonnell, en karmaşık geleneksel saat yapım komplikasyonlarından biri olan sonsuz takvimi yeniden icat etti ve sonuç olarak Legacy Machine Perpetual ortaya çıktı.

Bulgari Octo Finissimo Automatic Satin-Polished Steel

Yüzyılın gerçek bir simgesi olan Octo Finissimo, yenilikçi görünümü ile İtalyan tasarımının ve İsviçre mühendisliğinin ender kombinasyonlarından birini meydana getiriyor.

Richard Mille RM 72-01 ‘Lifestyle’ Flyback Chronograph

Richard Mille, RM 72-01 ‘Lifestyle’ Flyback Chronograph modeli ile, zamanının tüm tasarım kodlarını benimseyerek, son 20 yılda biriktirdiği bilgi birikimini yansıtıyor.

A. Lange & Söhne 1815 Rattrapante Honeygold

Richard Mille RM 72-01 ‘Lifestyle’ Flyback Chronograph, zamanının tüm tasarım kodlarını benimseyerek, markanın son 20 yılda biriktirdiği bilgi birikimini yansıtıyor.

Tudor Black Bay Fifty-Eight ‘Navy Blue’

TUDOR, Black Bay Fifty-Eight ile markanın ilk dalgıç saatlerine saygı duruşunda bulunuyor.

The Rolex Oyster Perpetual 36 With New Colorful Dials

Rolex, Oyster Perpetual modelini canlı renklere sahip kadran seçenekleri ile 36mm ve 41mm kasalarda sunuyor.

Omega Speedmaster ‘Silver Snoopy Award’ 50th Anniversary

1970 yılında OMEGA, NASA’daki astronotlardan prestijli “Silver Snoopy Ödülü” nü aldı. Ödül, OMEGA’nın uzay araştırmalarına yaptığı benzersiz katkıların yanı sıra, Speedmaster’ın Apollo 13’ü kurtarmadaki rolünü de vurguluyordu. Şimdi, 50 yıl sonra, bu tarihi olayın şerefine özel bir saat yaratıldı.

Royal Oak Jumbo Extra-Thin With Diamond Indexes In Platinum (15206PT) Or Rose Gold (15207OR)

Audemars Piguet, Royal Oak’ın en ilginç versiyonlarından birini saat severlerin beğenisine sundu. Jumbo Ultra-thin, tüm Royal Oak modellerinin en klasiği olabilir. 2020 yılında piyasaya sürülen modelin platin ve kırmızı altın versiyonları bulunuyor.

Breitling AVI Ref. 765 1953 Re-Edition

Breitling AVI Ref. 765 1953 Re-Edition, 1953’te tanıtılan saatin en son ayrıntısına kadar yeniden yorumlanmış versiyonu olarak saat severlerin karşısına çıkıyor.

The IWC Top Gun ‘SFTI’ Edition

2018’de IWC, yalnızca NNavy Fighter Weapons School (TOPGUN) mezunlarının kullanımına sunulan Pilot’s Watch Chronograph Edition “Strike Fighter Tactics Instructor”ı tanıttı. Artık bu oldukça beğenilen saatin sivil bir versiyonu da saat severlerin beğenisine sunuluyor.

Patek Philippe 6301P Grande Et Petite Sonnerie

Patek Philippe, teknik donanım ve zarafetin ustalığını olağanüstü bir saat ile saat severlerin beğenisine sunuyor.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Son değişiklikler: 31 Aralık 2020
Generic selectors
Tam Eşleşme
Başlıklarda ara
İçeriklerde ara
Makalelerde Ara
Sayfalarda ara