15:32 Genel, Haberler

SINGER TRACK1 CHRONOGRAPH EMIRATES EDITION

The Chronograph Reimagined – 25 Adet Limitli Üretim

20-24 Kasım 2019’da Singer Reimagined, ödüllü kronograf koleksiyonuna yaptığı özel bir katkıyı tanıtmak için Dubai Watch Week şovuna katılıyor. Singer Track 1 Emirates Edition, yüksek saatçilik çevreleri nezdinde bölgenin sahip olduğu önemin altını çizmek için yapılmış ısmarlama bir dizayndı.

Seramik, alüminyum ve titanyumdan üretilen kasa, 43mm x 15mm boyutlarındadır. Anti-refle kaplamalı safir kristal bir cama, şeffaf safir bir arka kapağa ve 100 metre su geçirmezliğe sahip.

Saatin kalbinde; 67 taşlı, 3hz (21,600vph) frekansında çalışan ve 55 saat güç rezervine sahip İsviçre yapımı otomatik Singer Reimagined AgenGraphe 6361 kalibre görev yapmaktadır. İsviçre yapımı kollu bir eşapmana ve dikeç çarklı kronografa sahiptir. Sıradışı 3-60 göstergeli merkezi kadranda anlık kronograf saat (60 saat), dakika (60 dakika) ve saniye (60 saniye) kolları mevcuttur. Fonksiyonlar: Çevre disklerde saat ve dakika rakam ve imleri; anlık saat, dakika ve saniye kollu merkezi kronograf.

Kronograf mekanizmasını zaman ölçen dişli grubuna bağlamak için AgenGraphe, yenilikçi bir kenet mekanizması kullanmıştır. Eşleştirme yatay olarak yapılmış olup bu daha az yer gerektirmektedir fakat tıpkı dikey bir kenet gibi sürtünme kullanılarak yapılmıştır. Rotor, kadran ile mekanizma arasındadır.

Haki yeşil kadranda turuncu saniye/dakika ve saat kolları vardır. Döner sat ve dakika diskleri, kadran ögeleriyle eşleşmesi için ekrü SuperLuminova grafiklerle işlenmiştir.

Saat, siyah DLC kaplı çelik katlanır tokalı, titanyum perçinli haki yeşil teknik tekstil bir kayışla gelmektedir. Talep üzerine ısmarlama kayışlar yapılmaktadır.

Fiyatı 50.000 İsviçre Frangıdır.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Etiketler: , , , Son değişiklikler: 16 Ocak 2020
Generic selectors
Tam Eşleşme
Başlıklarda ara
İçeriklerde ara
Makalelerde Ara
Sayfalarda ara